7 Comments

 1. Martin

  Så et link fra anden site, så var nysgerrig i at se hvad du skrev. Kender godt firmaet, og det tiltaler mig ikke, men ligefrem at kalde det svindel, syntes jeg da er misvisende. Kan du uden at forklare firma navn fortælle dit grundlag for at kalde dette svindel?

  Mht. navnet så lyder det jo fuldstændig latterligt at de skulle kunne forbyde dig at nævne dem. Der findes jo et hav af blogs omkring i verden som også går ind og kalder MLM for svindel, pyramidespil osv…De fleste er efterhånden nogle ældre sites.

  Mvh.
  Martin

 2. Nihad

  De har ikke forbudt det som sådan endnu. De har truet med at sagsøge mig, og derfor valgte jeg at fjerne indholdet indtil jeg få tid til at undersøge sagen, hvor vidt det er muligt for dem at gøre det.
  Og ja, jeg finder det også underligt og latterligt, at de kan gøre sådan noget.

  Hvad angår svindlen, tja., man kan jo kalder det hvad med har lyst til, ligesom da de kalder sig hvad de har lyst til. Mine ord er dog, mener jeg, berettiget i det at de ikke følger dansk lovgivning og at der er tale om misinformationer til de møder man deltager. Og så det, at folk bag firmaet og de møder, er allerede kendte for at være med i tidligere svindler.
  Så hvis det lygter af fisk, og ser ud af fisk, er det nok også fisk.

  Alt dette kunne jo evt. læses og konkluderes, bl.a. på de kommentarer som andre læsere har skrevet.

  Artiklen kan stadig læses på nettet, hvis man er lidt kendt med måden søgemaskiner arbejder på. ;-)

  Hvorfor, de har valgt at tage kontakt til mig og true mig, ved jeg ikke. Nok fordi min artikel blev omtalt af andre media og journalister, samt at dette var mere specifikt skrevet og råbte op omkring deres praksis.

 3. Lis

  du udtaler dig jo om noget du ikke har en skid forstand på og ikke har sat dig ind i – og ja så hellere holde din kæft og ikke så tvivl om noget der fungerer rigtig godt………….
  og der er intet fusk i dette firma – og ingen svindlere bag – så var de allerede opdaget i de store medier
  Sæt dig ordentlig ind i tingene,. det er ikke så svært……
  MLM er en anerkendt forretningsmetode, en organisationsstruktur – og har INTET med pyramidespil at gøre –

 4. Heidi

  Jeg er heller ikke meget for det “firma” og kan heller ikke forstå hvorfor dem der “arbejder” med det har deres konto i udlandet… er man i Danmark og arbejder her skal der sku også betales ved kasse et som alle andre ganske alm. mennesker gør.

 5. @Bjørn, tror ikke vi skal regne med…
  Folk som roser sådanne firmaer er typisk personer som ingen moral har. Det kræver sit at kunne fuppe sine nærmeste i at investere penge i sådan noget…

Skriv et svar