Mediamac og reklamer

Som mac-bruger, besøger jeg comon’s mediamac portal for at holde mig opdateret med nyheder indenfor Mac verden. Men på det sidste styk tid, har de valgt at fylde siden med flash baserede reklamer, som er vildt irriterende, og til tider også kan crashe browseren.

Nu bruger jeg Camino som standard browser, og her i påsken, har jeg så valgt at lege lidt med at få de reklamer væk.

Ja, jeg ved at det er ikke særlig pænt af mig, da de kun prøver at tjene penge med reklamer, så folk som mig har et sted at komme til. Men at have 7-8 reklamer af samme produkt/firma bare i forskellige dimensioner, er lidt overdrevet i mine øjne. De får mig ikke at vælge den firma mere af den grund. Måske bare endnu mere at hade dem. Så nu har jeg kommet dem til livs…

Det man skal, er oprette en fil i ~/Library/Application Support/Camino/chrome, ved navn userContent.css. I den fil skal man så skrive følgende:@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-moz-document url-prefix(http://mediamac), url-prefix(www.comon.dk)
{
.margin_big, .ad_180, .ad_160_nobg
{
display: none !important;
}
}

Scroll to Top