DR Nyheder og trykfejl

Er det bare mig, eller er der også andre der har lagt mærke til at DR Nyheder er proppet med stave/tryk-fejl?

Der går ikke en dag, uden at jeg læger mærke til mindst en fejl. Det irritere mig, da jeg synes at en journalist og et hus som DR burde være ekstra opmærksomme på sådanne episoder.

Hvad har man redaktør til? Eller har DR ansat bare en masse bloggere for at skrive indlæg på deres nyhedsside? Og de bliver betalt per post/nyhed?

Der er dage hvor der er nyheder med stavefejl, manglende ord/overskrifter/indhold. Nyheder med forskellige overskrifter, men samme indhold, eller omvendt. Duplikater, hvor kun nogle få ord blev ændret rettet. Nu ved jeg lidt om blogging og CMS systemer, så jeg ved at man kan rette i indlæg man har skrevet. Ved ikke hvad DR bruger til at blogge deres nyheder, men er ret sikker på, at der findes “edit” knap, så man kan redigere de man har skrevet.

Senest læste jeg følgende, “Syv dræbt ved buslykke i Egypten“. Jeg går ud fra at der burde står “ulykke” og ikke lykke, der er ikke en skid lykke over at syv mennesker har mistet livet.

Og før nogen begynder er kommentere min skrivning — Min dansk og grammatik er heller ikke perfekt, det er jeg godt klar over, men jeg får heller ikke penge for at skrive tekster så som nyheder på DR!

Scroll to Top