Sådan dræber man 8000 mennesker


[From Dom: Holland uden skyld i Srebrenica-massakre – dr.dk/Nyheder/Udland]

Hvordan dræber man 8000+ mennesker på nogle få dage?

Man kalder sig FN, opretter nogle tilflugtsteder som man kalder noget smart som “sikkert tilflugtssted”… samler og runder flygtninge der, bare for at lader deres værste fjender samle dem op, for at blive henrettet. Vent, har vi ikke set det før? Nå ja… Nazi Tyskland!

Og bagefter fratager man sig al ansvar, fordi man ikke havde mandat til at blive et menneske. Mens den amerikansk “6. flåde”, fløder fredelig 150 km væk og overvåger, om situationen er under kontrol. De må man siger den var, da der ikke blev reageret på nogen måde.

Ja, sådan er det at blive menneske i et land som ikke har olie-ressourcer. Men hej(!), som sidegevinst, er Bosnier blevet professionalle i at analysere og sammenligne DNA-prøver, fra de dræbte.

Hvad fanden har vi brug for FN? Hvad fanden har de gjort godt i verden? Har de nogen steder forhindret massakre, eller krige? Nej, gu’ har de ej! De er spild af vores skatte penge!

Sidder her og tænker, hvad havde man FN “styrker” til i Bosnien-Hercegovina, og andre lande? For at observere? Hvad? Mennesker blive slagtet og dræbt? Kunne de så ikke kalde sig “Voyeurs Club” eller noget lign.?

Tema: Folkedrab på DR

Scroll to Top