Fordobling i overfald på DSB-folk – dr.dk/Nyheder/Indland

Det skal siges, at jeg har pendlet med DSB i mere end 11 år nu. Og jeg har aldrig set en overfald. En sur svensker har jeg set, men han er også svensker. (læs: stiv svensker)

[From Fordobling i overfald på DSB-folk – dr.dk/Nyheder/Indland]

På nogle passagerer virker det som en rød klud at se en DSB-uniform eller bliver bedt om at vise togbilletten. Men DSB vil ikke længere vende den anden kind til.

Jeg er overbevist at det er ikke at vise billetten der er årsagen til frustrationer hos passagere. Det er at man skal vise billetten selvom man har stået i to timer, gnedet mod andre passagere i 35 grader varme tog-vogne. Kun fordi DBS er dårlig til at bedømme hvornår der er brug for flere vogne og at de konstant overbooker de antal pladser de må reservere.

På de sidste reservere DBS alt for mange pladser, så pendlere ikke har noget sted at sidde. Det synes jeg er ret dårlig kunde service. Jeg mener at havde læst at DBS må ikke reservere mere end x% af pladser, for der skal være plads for pendlere, og andre passagere. Har forgæves prøvet at finde info om det eksakte tal, på deres hjemmeside, men deres “spørgsmål og svar” sektion fungere ikke. Det har den så ikke gjort i en uges tid. Eller, jeg har prøvet i en uges tid at finde frem til det tal om hvor mange pladser de må reservere.

Der er sket en fejl, og siden kan ikke vises.
Du kan gå til forsiden af www.dsb.dk her.

Det er hvad jeg får når jeg prøver at tilgå kategori, “Billetter og Reservationer”.

At folk er sure, kan jeg godt forstår dem — For DSB har sovet i timen, i årevis nu. Hver årstid danner problemer for DSB. Om forår og efterår, er det dårlige signaler og faldne kabler. Om vinter er det for koldt. Mens om sommer, er det for varmt. Jeg undrer mig bare hvordan, de andre lande handler at have ordentlig tog tider. i Italien ifølge DSB’s evner, burde man slet ikke have tog. For skinner vil nok smelte af varmen. I Rusland vil man nok lukke for al togtrafik i vintermåneder for der vil blive for glat at køre med tog. Japan burde man ligesom i Italien ikke have tog. Og slet at ikke tale om lyntog, altså rigtig lyntog, ikke det crap DSB kalder Lyn, bare fordi den fisser forbi nogle station med 140 i timen, om sommer med 70, kan man ikke kalde det Lyn. XpressSnail vil nok være passende.

Kom nu DSB, kom nu i kampen for søren!!!
Får de skide IC4 tog-sæt på banen.

Jeg frygter vinteren i år, for den kommer sikkert, også i år, bag på DSB og Bane Danmark. Specielt i år, hvor de mangler personale og materiel.

Scroll to Top