Respektløshed på arbejdspladsen

Ja, det er mig der er negativ hele tiden! Men mon ikke, jeg elsker at være negativ? Jeg står op om morgen, og tænker, fuck jeg er ladt op med negativ energi!!! Jeg skal være negativ i dag!

Nej, gu’ gør jeg ej!!
Jeg står op og glæder mig over at jeg er i live og er vel og rask. At jeg fik lov til at se endnu en dag, og skal bruge den til noget fornuftigt. Men så kommer jeg i de grå zone, kaldet real-life, og alle mine lyserøde drømme om den dag forsvinder.

Kommer på arbejde, og kan se at hold før mig har dovnet den, eller har manglet planlægning, så nu vil de gerne hjem, men arbejde er ikke udført. Så entet efterlader de det til mig, eller så laver de nogle lappe løsninger, som ikke holder en meter. Men, de kan krydse den punkt fra checklisten og komme videre!

Hvad jeg hader mest ved mit job er, at folk glæder sig mest at tage hjem. De er åbenbart deres primært opgave på jobbet. Komme hjem så hurtigt som muligt!

Det ender også altid med at jeg skal arbejde lidt over, fordi det er for meget at forlange, folk kommer til tid. Nej nej, det er fandeme svært at planlæge en tur på 2 km på en cykel.

Jeg har hørt lidt af hvert i de 3 år jeg har arbejdet der. Alt fra, at de ikke har vækkeur, de har låst inde og ikke kunne komme ud. Rød bølge, på cykel! Eller, når de så kommer en halv time for sent, de blærer sig med at de var ude og drikke til kl. lort om morgen, og skulle sove på hotelværelset ca. 40m fra arbejdspladsen og stadig kommer en halv time forsinket.

Jeg bruger DSB som transportmiddel, og stadig formoder at komme til tid, 99.8% gange af tiden. Men cykel tur fra Frederiksberg til indre Kbh kan være tricky?!

Nej, bare dårlig planlængning, dårlig vaner og ingen respekt for sine kollegaer!

Og, jeg bliver den der er stemplet, som ham den sure! Ja, motherfuckers, jeg er sur. Jeg er sur på jeres elendig opførsel overfor mig og andre kollegaer.

Fra nu er, tager jeg da også det næste tog, en halv time senere, så kan I fandeme lærer det!

Scroll to Top