Opfølgning på en tidligere artikel om fup og svindel firma

For et par dage siden kom der en udsendelse på DR1 Kontant program omkring et fup firma, som jeg har nævnt her på siden før. Som så efterfølgende har truet mig juridisk om at jeg krænker deres image og bla bla, selvom alt var sandt og detaljeret beskrevet af personlige oplevelse til et af deres hverve møder … og som konsekvens valgte jeg at fjerne al indhold hvor firmaet navn blev nævnt. Selvom jeg ret sikker var at deres argumentation ikke ville holde i retten. Men så vigtigt var det heller ikke for mig at offentligøre deres fupnumre.

Men… jeg er blot glad for at det er kommet i medierne alligevel, med udsigt at min ven alligevel kan få sine penge tilbage som han har overført til firmaet i håb at han kunne tjene masse af penge hvis han blot købte firmaets produkter. Vel og mærke på udenlanske bankkonti. Da personen bag firmaet er jo tidligere media kendt, på den dårlig måde.

Læs og se mere om det på DR.dk :: http://www.dr.dk/DR1/kontant/2012/10/30153419.htm og http://www.dr.dk/DR1/kontant/2012/10/30120704.htm

 

Scroll to Top