OnePlus One – først indtryk

Læste en del om en ny Android baseret smartphone, der kan det hele og endda til halvpris. Specifikationer skulle være i orden og prisen banket i bunden. Denne måtte jo afprøves, selvom jeg var tilfreds med min iPhone 5S.

Så gik i gang med at finde en invitation til køb af telefonen. Nej, man kan nemlig ikke købe telefonen bare sådan. Det kræver en invitation. Efter noget tid, fik jeg in invitation på OnePlus One forum, og købte telefonen. OnePlus One 64GB sort, blev det til.

En lille uges tid senere modtog jeg den…

Så… nu har jeg telefonen i hænderne og hvad gør jeg så… sætter den til opladning og lader den står til den har ladet helt op.

Tænder for den og der kommer en guide op, til opsætning ligesom alle andre telefoner. Intet nyt der. Telefonen føles solidt og ligger ok i hånden. Jeg har store hænder men telefonen fylder dem godt op. Første indtryk er at det er lidt svært at bruge med en hånd. Man kan nemlig ikke nå særlig langt på skærmen, selvom man har kæmpe hænder…

 

Nå, men det er min første Android telefon, har kun haft Apple smartphones, så jeg ved ikke helt hvad jeg skal forvente. Er i gang med at finde ud af hvordan ting fungere og alt det.

Telefonen ser ud til at være hurtig nok og alt spiller. Installere lige nogle apps jeg kender fra iOS, for at se hvordan den klarer sig og det ser fornuftigt ud.

Fortsættelse følger…

Scroll to Top