Mail server opsætning

Så forleden blev jeg skuffet af min VPS udbyder og valgte at flytte min mail server derfra. Det var bare ikke bøvlet værd.

Det var godt nok billige og stabile, men deres support var elendig og DNS opsætning var forkert på deres servere, der påvirkede connectivity til og fra min server.

Men så undersøgte jeg lidt markedet og fandt en udbyder i Tyskland. Her er det endnu billigere, kraftigere hardware og bedre. Deres support svarer typisk indenfor par timer, i arbejdstiden, for de 2 henvendelser jeg har haft.

Så, kiggede lidt på at udskifte min ISPConfig setup med noget andet, og valgte at køre med rspamd (https://www.rspamd.com/) i stedet for amavis/spamassasin. Det kræver mindre resurser og er åbenbart meget bedre til at spotte spam/virus. Win-Win kan man sige.

Efter test af serveren… så ser resultatet således ud. 🙂

 

Scroll to Top