Lykkeønskninger

Du kender det godt, du tager dig tid til at skrive lykønskning til en ven/bekendt fordi det er en vigtig dato for vedkommende. Du hører ikke fra vedkommende, før sent om aftenen eller efterfølgende dag, hvor vedkommende opdater alle sine venner med, “Tak for alle beskeder” eller noget lignende…

Fortæller det noget om mig eller om dig? Og hvad?

Er du så vigtig en brik i mit liv at jeg skal bruge 2-5 minutter på dig, til at skrive noget meningsfuldt på en vigtig dag i dit liv.

Eller…

Har du så travlt (værdsætter dine venner så lidt) at du reducere det med, “tak for alle beskeder” hvor så alle kan finde deres individuelt “tak”.

Jeg har besluttet mig, at en gang om året, skriver jeg offentlig på min “social profil”, at jeg ønsker dem alt godt på de kommende års vigtige datoer i deres liv. På den måde har jeg vel graderet mig fra de sociale normer om at ønske folk det godt og det bedste. Sparet selv flere timer på at skrive beskeder, som alligevel ikke bliver værdsat af nogen end mig selv.

Det kan være det bliver det nye trend og social norm… Tænker, 1. januar kan være en perfekt dag til at starte det.

Scroll to Top