Review: Braun Series 7 7840s Wet/Dry Shaver

Forleden fik jeg muligheden for at teste en ny barberingsmaskine fra Braun (Series 7 modelnr. 7840s).

Og har lovet at jeg vil skrive lidt omkring mine oplevelser med den.

Første indtryk er, at det er en robust maskine og kvalitetsbygget. Men det er til at forvente af Braun. Det er ikke min første Braun maskine, den tidligere jeg har haft, er vel 7-8 år gammel. Så var jo lidt spændt på at få nyt grej i brug.

Fik den testet efter kort opladning, på ca. 5 minutter. Ved det godt, det er måske ikke noget der anbefales, men jeg kunne ikke vente længere. Den skulle bare afprøves, specielt, da jeg havde 3-4 dages gammel skæg, så den måtte da bare prøves af.

Den føles godt i hånden, ret avanceret at anvende, hvor skærehovedet er vel afbalanceret, og faktisk forsøger at holde sig i en vis vinkel hele tiden. Det vil jeg forsøge at forklare lidt mere senere.

Når maskinen tændes, så larmer den jo lidt, ligesom alle andre gør, men den knurrer bare på en meget fed måde, hvis man kan beskrive det på den måde.

Det meste irriterende ved alle elektriske barberingsmaskiner jeg har brugt er; at de bliver varme ved brug, og det kan være ret irriterende for huden, da den jo få huden til at svede og så glider hovedet jo ikke så nemt over ansigtet og skaber friktionen som få huden til at rødme og være følsom i flere timer efterfølgende. Men ikke denne maskine, selvom efter 10 minutters drift, var hovedet mere eller mindre ikke opvarmet på nogen besynderlig måde. Jo, den havde lidt højere temperatur end inden barberings start, men det er vel nok min krop da har opvarmet den. Så det er en plus, at den ikke bliver opvarmet og irritere huden.

Det var også en barbering på tørt hud, for at se hvordan det gik. Jeg har ikke afprøvet det med vådt hud endnu. Men det kommer jeg snart til.

Jeg nåede alt i alt at bruge den 2 gange på en uges tid. Jeg plejer at barbere mig hvert anden dag, når elektriske maskiner anvendes. Nu har jeg heller ikke foretaget nogle målinger af hårvækst olign., men den gjorde det godt synes jeg.

Scroll to Top