Dilemma: iPhone XS Max eller OnePlus 6 eller Huawei P20 Pro

Okay, alle skriver og tale om iPhone … så det gør jeg vel også.

Har været Apple bruger fra år 2000, og flere år før det brugt dem til studie på skolen, og drømt om at eje Apple grej. Så man kan godt kalde mig en Apple (for)bruger. Det er ikke noget jeg lægger skjul på, som sådan. Min første løn, fra et praktik ophold gik til køb af PowerMac G4 Dual, der kostede omkring de 30.000kr. Så man kan sige, at jeg er villig at kaste penge efter noget jeg godt kan lide. Og hvis det er Apple grej, så er det vel endnu nemmere. Eller… det var det før, ikke så meget på det sidste.

Det er sådan at markedet drejer sig om, at tjene flere penge i dag end i går. Og dermed prissættes produkterne efter denne princip. Og når man kigger så lidt udefra, med objektive øjne, så kan man se at telefonerne er ved at være ligeså dyre som computere eller i nogle tilfælde dyrere.

Så, Apple lancerede for 2 år iPhone 7, allerede ved Keynote, indså jeg at telefonen kommer til at ramme min smertegrænse, for hvad jeg mener er logisk at kaste i en skrøbelig telefon. Så, jeg fik aldrig hoppet på vognen til iPhone 7. Tænkte, måske iPhone 8 bliver bedre og måske kan man se mening i at betale så mange penge. Men det blev en skuffelse.

Okay, i år så… priserne stikker sø meget op at jeg ikke en gang har sat mig ind i hvad telefonen kan. Det er simpelthen alt for mange penge, til at retfærdigøre et køb af sådan en telefon.

Man kan købe f.eks. to stykker OnePlus 6 (4.399DKK)og stadig have penge til gode, hvis man kigger efter iPhone XS Max (9.799DKK). Huawei P20 (3.999DKK) er endnu billigere, så endnu mere at spare, altså stadig ved køb af to telefoner, mod iPhone XS Max.

Man kan købe to (altså 2 telefoner!) telefoner for mindre! Tror sgu, det ender med at jeg køber en af Android telefoner, og kigger efter noget FOSS software til dem, så Google ikke holder øje med mig. Som er det eneste faktor man kan bruge for at forblive ved Apple produkter.

Apple sælger ikke din data til nogen. Men det er ved at blive åndsvagt med prissætning!

Scroll to Top